tegu-classroom-7
tegu-classroom-3

Classroom Kit

Set de 130 de piese de diverse forme si culori, special create pentru gradinite si locuri de joaca.

Din Lemn. Sigure

Din Lemn. Sigure

Materiale: Eco-Friendly, lemn de esenta tare din surse sustenabile – America Centrala. Culori pe baza de apa, non toxice

Siguranta: Produsele Tegu sunt conforme cu normele de siguranta europene EN71, americane CPSIA 2011 si canadiene (Health Canada)

tegu-classroom-6

Valoare adaugata

  • Sunt rezistente, pot fi folosite de mai multe generatii de copii
  • Sunt instrumente care ajuta la dezvoltarea abilitatilor aferente fiecarei perioade de dezvoltare, prin urmare il vor insoti pe copil pe toata perioada petrecuta la gradinita
  • Reprezinta o investitie pe termen lung pentru ca vor fi folosite pentru activitati educative an si an la rand

Idei de jocuri in clasa

Construieste si povesteste

Provoaca un grup de copii sa realizeze o constructie in grup si sa spuna o poveste inspirata de acea constructie, in timp ce adauga unul cate unul cate o piesa Tegu. Fiecare copil, cand ii va veni randul sa adauge piesa sa, va trebuie sa continue povestea. 

Jocul detaliilor

Copii sunt rugati sa construiasca o casa, o floare, un caine, un robot, o masina, orice … cu piese Tegu in 3 minute. Imaginatia nelimitata a copilului se va simti din plin pentru ca in mintea lui sunt multiple interpretari ale temei pe care trebuia sa o construiasca.

Exersarea echilibrului

Prin acest exercitiu introducem stiinta si conceptele de baza ale matematicii. Pentru a incepe, formeaza grupuri mici de copii si roaga-i sa aleaga dintre piesele Tegu o tija lunga si un trapezoid mic pentru a crea o balanta. Odata ce grupurile au materialele necesare profesorul ii instruieste pe copii sa puna trapezoidul pe mijlocul tijei. Copiii pot experimenta echilibrul folosind diferite combinatii de piese.

tegu-classroom-9

Ai o gradinita? Ai un loc de joaca?

Nu rata ocazia de a aduce ceva nou. Poti beneficia de oferte personalizate.